Så er der åbent for tilmeldinger

Ny årsplan, ny hjemmeside og nye medarbejdere.

Ny årsplan
Den nye årsplan er trykt og på vej ud til skolerne. Har du endnu ikke et eksemplar, kan årsplanen også downloades som pdf nedenfor, eller du kan klikke ind på de enkelte projekter.
I år har vi to hovedtemaer:
·        Sorg
·       Israel
Under hovedemnet sorg udbyder vi to projekter til henholdsvis ind- og udskoling, der på hver sit niveau belyser emnet sorg.
Under temaet Israel udbyder vi fire projekter til henholdsvis indskoling, mellemtrin og udskoling.
For indskolingen tager projektet udgangspunkt i fem udvalgte bibelhistorier, men hvor eleverne ved hjælp af et interaktivt kort på en hjemmeside også kan få et indblik i det land, som bibelhistorierne siges at være foregået. For mellemtrinnet udbydes to projekter. Det ene drejer sig om pesach og påske og det andet om hellige steder. Projektet for udskolingen drejer sig om konflikten mellem Israel og Palæstina med fokus på byen Jerusalems Hellige steder.


Ny hjemmeside
Blandt andet fordi vi oplevede nogle problemer med tilmeldingerne sidste år har vi skiftet hjemmesideudbyder. Hjemmesiden Sylf.dk ser derfor helt anderledes ud, end den plejer, men vi håber, at den er nem at finde rundt i, og ikke mindst, at den modtager og gemmer alle tilmeldinger.


Nye medarbejdere
Siden sidste sommer har vi fået to nye medarbejdere. Rikke Kjær er uddannet lærer i 1999 og har siden undervist. Sideløbende har hun taget en bachelor i Religionsvidenskab og en kandidatgrad i Tværkulturelle studier. Men siden september sidste år har hun været ansat i Folkekirkens Skoletjeneste Sylf på halv tid. Rikke afløser Stefan Teilmann Laub Nielsen, som fik job som seminarielærer i musik på professionshøjskolen Absalon i Roskilde.

Dorte Hedegaard er også startet i skoletjenesten på halv tid. Ved siden af jobbet i skoletjenesten er Dorte præst i Nordvestfalster pastorat, hvor hun har været i tre år. Før det var hun studenterpræst i Nykøbing F.

Læs årsplanen som pdf her

Årsplan 2018-2019

Julemysteriet
1.-3. klasse

Læs mere

Han gik sig over sø og land
1.-3. klasse

Læs mere

Sorg og Livsmod
1.-3. klasse

Læs mere

Pesach og Påske
3.-4. klasse

Læs mere

Himmelsk lyd - Salmeprojekt
3.-5. klasse

Læs mere

På sporet af Jesus
4. klasse

Læs mere

Guder og gaver
4.-5. klasse

Læs mere

Kan det hellige måles?
5.-6. klasse

Læs mere

Hvor langt skal man gå?
7.-10. klasse

Læs mere

På kant med Kierkegaard
7.-10. klasse

Læs mere

Klædt på til sorg
7.-10. klasse

Læs mere